Jahkaannuinpa tässä tirkistelemään koirien horoskooppeja,niissä kun on tietty mystisyytensä ja kiinnostavuutensa,siis horoskoopeissa yleensä.En kylläkään usko ihan kirjaimellisesti joka juttuun,mutta Aatun horoskooppi oli kyllä mielenkiintoinen.
Aatuhan on syntynyt 11.12,joten merkki on jousimies. Rakas appiukkoni on muuten jousimies,josta olenkin päätynyt  tiettyyn käsitykseen jousimiesten luonteesta...hm..

" Jousimiehen luonteessa on joskus liian innokkuuden tuomia pikkuvikoja.Ne syöksyvät toimintaan ja ajattelevat vasta sitten.Kuitenkin ne ovat lemmikeistä hienoimpia." Jokainen ,joka esimerkiksi näki Aatun alkuaikojen agitreenejä voi taatusti allekirjoittaa tuon.Ikäni muistan yhden treenin,jossa oli radanpätkä,joka sisältyi hyppy-hyppy-u-putki .. Treeni meni siihen tyyliin,että eka hypyn jälkeen tuo innokas elukka roikkui housun takamuksessa kiinni.Siitä irrottuaan jatkoimme seuraavalle hypylle,jonka Aatu taitavasti kiersi oikealta ohi ja syöksyi pohkeeseen. Matka jatkui putkelle,jonka päälle se hyppäsi ja katsoi sen jälkeen ilmeellä." selvitin tämän pätkän kunnialla,enkö?"Aatuhan oli ja on siis todella innokas ja syöksyi horoskoopin mukaisesti toimintaan,ehkä ajatteli siinävaiheessa,kun retuutin sitä pannasta takasin. Todettakoon,että Aatua on hieman koulittu noista ajoista ja se on jotenkin kyllä tehonnutkin.
"Niillä on tiettyä avoimuutta ja rehellisyyttä enemmän kuin muilla koirilla,ja ne tahtovat tosissaan osoittaa rakkauttaan ihmisille ylitsevuotavalla ja iloisella tavalla.Jousimies on vahva merkki ja senvoimin tullaan toimeen muitten kanssa,jopa kissojen." Kissoihin Aatu suhtautuu kyllä omalla tavallaan.Nähdessään moisen naukujan se kohteliaasti nostaa karvansa pystyyn,mutta ei kylläkään hauku.Senjälkeen matka jatkuu.
 Samoin tuntuu olevan ideologiassa "suutari pysyköön lestissään "-tyyli. Meen lähijorpakossa on kesäisin aina toistakymmentä sorsaa,joihin Aatu ei reagoi juuri mitenkään,kunhan ne pysyvät siellä jorpakossa.Liki sorsapaistia oltiin,kun tuo rykmentti käveli  kerran vieressä olevalla pyörätiellä vastaan.
Laatusanat jousimehestä kuuluu näin ." Juonikas,rohkea,pinnalta pidättyväinen,kiintyväinen "
Juonikkuutta löytyy. Aatu on nimittäin alkanut sylkeä.Erityisesti Elmon kanssa painiessaan,kun tulee,hetki ,kun Aatun mielestä voisi jo lopettaa,ja Elmo ei vielä malttais,niin tuo jousimies hyvin juonikkaasti alkaa sylkeä Elmon päälle.Niin oudolta kuin tuo tuntuukin.Taitaa olla suonissa laamanverta..
Tällaisia temppuja on Aatu kehitellyt kyllä muitakin.Yksi ärsyttävimmistä on,kun remmilenkillä ollaan kurvaamassa kotiin,tämä hauveli kellahtaa selälleen,eikä liiku ennenkuin raahaan perässä vähänmatkaa nahkoineen.Ilmeisesti hajuja olis vielä hiukan haistamatta ja tyhmä kaksijalkainen kurvaa kotiin.
901511.jpg
Kas näin.
529239.jpg
Pinnalta pidättyväinen ? Tässä ainakin pidättäytyy hakemasta keppiä Elmon suusta vaikka pinnan alla kuinka kuohuisi.
Aatun ystävä Elmo on muuten horoskoopiltaan kaksonen,joiden sanotaan tässä olevan vallattomia yksilöitä.
Ainakin nämä delivet.netin luonnekuvaukset tuntuu kyllä hieman tutuilta,pitäisköhän alkaa lukemaan omiakin horoskooppeja...