Koska en ole koskaan Lahdessa käynyt,piti siis lähteä näytelmiin sinne saakka. Isäntä ei juuri kehunut järkeni valoa,kun kello soitti klo 04.00 lauantaiaamuna. Viideltä käytiin nappaamassa Sirkku ja Elmo mukaan matkaan ja niinpä lähdettiin.Pimeän sumun keskeltä löytyi sittenkin Suurhalli ,hyppyrimäkiä ei sitten nähty,vaikka juurella kai käytiin.Tiedä,oliko vika sumuisessa tihkussa vai jossain muussa. Kiitoksia Sirkulle kartturoinnista,ei ollut helppo nakki etsiä meitä kartalta kännykän valossa!
Tuomarina oli  uusi tuttavuus Bo Skalin,joka osoittautui ihan kelvolliseksi miestuomariksi,joka tarkasteli koirien liikkeitä kyykyllään.Uusi näky minulle. Gööttejä oli ilmoittautunut 27 kpl,uroksia 14,joten saatiin kunnon kisa aikaan. Aatu oli tuomarin mielestä högkvalitet tai jotain sellaista. Bo nimittäin selvitti arvosteluaan koirien omistajille,mikä on kyllä hyvä juttu.Sanoi myös,että Ruotsissa näkee Aatun tyyppisiä koiria.Ei liene huono asia se.Saman on ääneen lausunut tuomari Lars West. NO,jokatapauksessa tuloksena oli VAL ERI VAK 2 PU-3. Joten ihan tyytyväinen olin tulokseen.Arvostelu löytyy näyttelytuloksista.
Nyt on sitten tämän vuoden näyttelyt purkissa,ja ensi vuonna uudet seikkailut.Ja mitä keksitäänkään tässä välissä ,on vielä mietinnässä.Mutta sen takaan,että tylsyyteen ei vajota.Ja siihen osaltaan vaikuttaa Aatun ystävä Elmo,jonka seurassa ei takuulla tylsisty.
619041.jpg
" Kuule,Aatu, kun kysyn sulta,että.mitähän ne mammat meinaa vielä meen pään menoks"