Se alkaa sitten olla tämä vuosi pulkassa.
Kaikenlaista on taas vuoteen mahtunut,pääasiassa Aatu on nauttinut ihan tavallisena kotikoirana olosta.Tuntuu vaan tuo koirankuvatus paranevan vanhetessaan,kaiken maailman ihme tapoja sille on piintynyt matkanvarrella,ja mitä vielä keksiikään.
Näyttelyissäkin ollaan pyörähdetty,vuosi alettiin Vaasan näyttelyllä ja päätettiin Lahden näyttelyyn.Kaikista näyttelyistä Aatu on saanut erin.Ja saavutettinpahan uusi valioarvokin,kun Aatusta tuli Ruotsin muotovalio.Se oli kyllä muutenkin ihan oikea elämysreissu.
Terveys on karvakorvallamme ollut erinomainen ja sehän se pääasia on. Syksyllä peilattiin silmät,jotka oli nekin ok,terveet.
Aatun ja Zenan lapsilla tuntuu myös menevän mukavasti.Leevi on sertiä vaille valio ja kahdesti on tuosta tullut iskä.Pete on aloitellut tokouraansa aika mukavasti ja Heta sai muotovalion arvon.Greta on valloittanut maailmaa Saksan maalla,ja temponut ties mitä titteleitä itselleen. Myös Warre on käynyt pyörähtämässä näyttelyissä. Terveys taitaa olla myös koko koplalla hyvä,viimeksi kävi silmätarkilla Heta,joka sai puhtaat paperit.Näinhän se vaan isäpappaakin kiinnostaa tuo jälkikasvu.
1164194.jpg
kuva: Marjo Manninen
Aatun ja Zenan jälkikasvua 1 vrkn ikäisenä


Vuoden mittaan on myös monet energiat purettu metsälenkeillä Elmon ja Sirkun kanssa,niin koirilta kuin kaksijalkaisiltakin..
Mitä mahtaa tuoda mukanaan uusi vuosi-nähtäväksi jää.Mitään ihme suunnitelmia ei  sensuhteen ole,tehdään mitä päähän pälkähtää.
Ja eikös sitten kuulu näin vuoden vaihteessa luoda katsaus parhaisiin paloihin vuoden varrelta..

603024.jpg
Dyynien valtiaat Elmo ja Aatu
598342.jpg
kuva: Sirkku Marikko
Mr. Hyde,joka ei muuten ilmeitä säästele.
901503.jpg
kuva .Sirkku Marikko
Joulukuvat meinas ihan muodostua farssiksi,kun tuloksena oli mitä ihmeellisempiä ilmeitä..
1164188.jpg
Ei kyl oo ihan terve tuo meen mamitsu-kantaa nyt lyhty keskelle nurtsia ja passittaa meikä siihen vielä viereen..
1138149.jpg
Joulukoristeet aiheuttivat tänäjouluna  aimo sekarin,jonka jälkeen oli pakko heittäytyä just noin,fiinisti,ja koristeisiin ei sitten kosketa...
Kuusessa olevat pallot on käyty mennentullen nokkimassa,ja yhtään lahjaa ei sitten paketoitu,jos ei koirankirsu loistanut vieressä.Varsinainen ihmetys oli teippirulla,jota niinikään nokittiin pitkin lattiaa.No-joulusta on sentään selvitty,ja nyt pitäis kyllä alkaa sulatteleen tuota kinkkumäärää...
Joten innolla odotellaan,että Elmo saa loputkin nenäpunkit ulos nenästään,niin päästään viillettämään oikeen kunnolla.

Ihan pakko on vielä laittaa tää,kun se on jotenskin niin söde
619050.jpg
Onni on omistaa ystävä...
Tämän kuvan myötä toivotan kaikille tutuille ja ystäville oikein hyvää Uutta Vuotta !!