KUI  KATIL ANNETA PILLERI

  1.Nost katti sylisses ja pirä sitä vasemmal käsivarrel niinku pitäisit last.Pist oikke etusormi ja peukalo kati suu molemmil pualil ja pain helläst poskii samal ku pirät pillerii oikees käres.Ku katti ava suus,purota pilleri suuhu.An kati sulkke suus ja nielast.

 2.Nosta pilleri lattialt ja katti soffan takka.Pirä kattii vasemmal käsivarrellas ja toist rosessi.Haje sit katti makuuhuaneest ja heit pehmenny pilleri pois.

 3.Ota uus pilleri pakkauksest ja pitele kattii vasemmal käsivarrellas ja sit pirä kiinni takajaloist lujast vasemmal kärel.Pakota kati leuat auki ja tyännä pilleri suu takaossaa oikeal etusormellas.Pirä kissan suut kiinne ja laske samal kymmenee.

 4.Poimi pilleri akvaariost ja katti vaatekaapi päält.Huura pualiso sissää pihalt.

 5.Polvistu lattial ja kiilaa katti lujast polvittes välli ja pirä kii etu-ja takatassuist.Älä välitä kati matalast mouruamisest.Käske pualiso pittää kiinni kati pääst lujast yhrel kärel,samal ku tunkee puist viivotint kati suuhu.Liuvuta pilleri kati suuhu viivotint pitki ja hiaro kati kurkkuu voimakkaast.

 6.Hae katti verhotankolt ja ota uus pilleri paketist.Pist muistii uure viivottime osto ja verhoitte korjaus.Lakase rikki mennee koriste-esineet takast ja lait ne syrjää myähempää kokkooliimaust varte.

 7.Kääri katti issoo pyyhkeesee ja pyyrä pualisoo makkaamaa kati pääl nii,et sen pää just ja just näkkyy pualiso kainalo alt.Pist pilleri mehupilli päähä ,pakota kati suu auki ja puhalla mehupillil.

 8.Varmista lääkepaketist,etes pilleri ol vaaralline ihmisel.Jua klasi vettä,et saat maun pois suustas.Laita laastari pualisos käsivartte ja pese veri pois matost kylmäl verel ja saippual.Hae katti sit naapurin halkoliiterist.

 9.Ota uus pilleri.Lait katti kaappii ja pan ovet kaulan kohralt kiin simmottis et pää vaa jää näkyvii.Pakota kati suu auki jälkiruakalusikal.Ammu pilleri kati kurkku kumirenksul.

10.Hae skruuvmeisseli tyäkalupakist ja kiinnitä ovi takas saranoilles.Simmottos sit vaa lait kylmäkompressi poskilles ja tarkist rokotuskortistas viimese jäykkäkouristusrokotukse päivämäärä. Heit t-paita roskii ja haje uus makuuhuaneest.Soit sit palokunta hakema katti puust tien toiselt pualelt.

11.Ota viimine pilleri paketist.Siro kati etu-ja takakäpälät yhtee puutarhalankal ja siro häne kiinni ruakapöyräjalkaa.Etti paksut näppylähanskat vajast.Pakota kati suu auki pienel jakoavaimel.Tyännä pilleri suuhu ja iso fileepihvinpala perään.Pirä päätä pystyasennos ja kaara pual litra vettä kurkku niiet pilleri huuhtoutu alas.

12.Pyydä pualiso viemää sinu ensappu ja sit vaa istu rauhallisest hilja kun tohtori tikkaa sormet ja käsivarre ja sit poista pilleri jämät oikeest silmäst.

13.Soit eläinlääkäril ja pyyrä kotikäyntii.

   -Nonni,kui sit koiral se pilleri anneta ?
1. Rulla pilleri pekonisiivusse.
2. Se siin sit.

Minä - vannoutunut koiraihminen yllätin tässä itseni lukemassa kissafani-lehteä,josta tuo juttu oli. Ehkä just tuon vuoksi olenkin vannoutunut koiraihminen....vannomatta kai tässä elämässä on paras.Meillä tuo pillerin anto kun on just noin helppoa,luojan lykky...