Niin se kaikki kiva päättyy aikanaan,ja Sirkku ja Arto päättivät sittenkin tulla takaisin kotiin.Hö. Niin olisin mielelläni pitänyt pojan täällä vielä.
On sangen mielenkiintoista seurata noiden kahden toimintaa ja ratkaisuja kaikkiin juttuihin.Pojat siis tulivat erittäin mukavasti juttuun keskenään,yhtään rähinää eivät järjestäneet keskenään,vaikka poikia ovatkin.
Elmo oppi oivallisesti,miten saa opetettua maahanmenoa Aatulle. Helppoa,kun osaa,peruutus Aatun päähän osittain ryömimällä takaperin ja tsadam,eipä voi Aatu kuin maastoutua.Aatu sensijaan oppi,miten hillitä Elmon loputonta energiaa ja telmuamista ; takajalka suuhun ,niin jo vauhti hiljenee. Uloslähtö näiden kahden kanssa oli aika hauskaa. Aatu seisoi oventakana kuin patsas ja odotti pantaansa Elmon takajalka suussa. Elmo siinä vielä yritti kaikinkeinoin pyöriä ympyrää minun ympäri. Tätä katsellessa tokaisi poikamme 17.v hyvin huolissaan " Äiti,voiko koirilla esiintyä adhd tä ? " Hm...ehkä gööteillä jonkinasteisena...
1461361.jpg
Elmo haukkaamassa Aatun päätä,Aatu yrittää hillitä toimintaa syömällä Elmolta takajalan..

1461364.jpg
Aatu haukkaamassa Elmon sukukalleuksia

1461368.jpg
Nam

 Vähän on tuo Aatu ollut väsynyt,itseasiassa ei ole koira juuri hievahtanut sängynalta muutakuin ulos ja syömään. Ilmeisesti Elmokin on vähän ollut voipunut,mutta kyl se siitä ! Innolla odotellaan jo lenkkipäivää ,pääsee taas kirmaamaan kamun kaa pitkin jorpakoita.