Se on sitten äitiysloma pidetty,ja töihin palattu. Ja kas kummaa-mitään hävityksen kauhistusta eivät koirat saaneet aikaseksi. Aatu ei ole koskaan mitään tuhojaan tehnytkään-nyt tämän uuden tulokkaan kohdalla en nyt ihan olisi vakuuttunut asiasta. Kuten naisia yleensäkin,myös pikku-prinsessaa kiinnostavat kovasti mm. kengät,jotka on aidattu pentuaitauksen sisään. On kuitenkin käynyt ilmi,kuten aiemmasta kirjoituksen kuvista kävi selväksi(osa syntipukki ) ,että koiruudet toimivat jonkin verran myös yhteistyössä päästäkseen päämääräänsä. Lue pentuaitauksesta ulos.

Fiksusti nimittäin ajattelin voivani eristää koirille tietyn alueen mennessäni hetkeksi pois. Ennen kuin jalkateräni poiskääntyivät,lykkäsi Aatu kuonollaan pentuaitauksen sivuun,ja antoi prinsessan kulkea pois aitauksesta ensin,jolloin joillekin tyhmemmille tuli ehkä käsitys,että prinsessahan sieltä murtautui . Trimmasin uudelleen aidan ja puhuttelin koirat,jotka hyvin ymmärtäväisennäköisenä katsoivat perääni. Tälläkertaa pikku-rinsessa tarttui pikkupikkuhampaillaan metalliseen aitaukseen,ja kiskoi pennunvoimallaan aitauksen huitsin nevadaan.Ja poistui aitauksesta. Neiti tarttuu ihan kätevästi paitsi kaikkiin kenkiin,kaikkiin roikkuviin,kaikkiin häntä estäviin elementteihin,myös kaikkiin metallisiin,kuten keittiöjakkaran jalkaan ja kuljetushäkkiin. Joten jos jollakulla olisi metallinen koiranmallinen patsas,voisin lainata,voisi päästä Aatu vähemmällä.

On nämä hauskoja. Tänään jatkoimme tutustumista naapureihin,rohkeasti kävi Oona tervehtimässä porukat. Vähän luoksetuloakin reenailtiin ja upposi hyvin kuin veitsi sulaan voihin.

Näin nyt pikimmiltään kuulumisia,lisää taas luvassa.

 

 

Kuvia en nyt saakkaan lisättyä,kun ei tämä kuvien lisäys nyt pelitä-höh..