Oona aloitti sitten ekan juoksunsa torstaina ja on nyt lähdössä juoksuhoitoon pariksiviikoksi. Aatu ei onneksi ole vielä kovasti ilmaissut kiinnostustaan,tosin ollaan kyllä käytetty hajut sekoittavaa suihkettakin. Nyt vähän valoittui myös Omppulin hajamielinen käytös niin Porin nlyssä kuin erkkarissakin. Paras vire oli kyllä pois neidolta ihan selvästi.

Joten luvassa on nyt ihan kummallisia aikoja,kun meitsin duracell on pois. Ikaalisiin näytelmiin  olin kerennyt Omppulin jo ilmoittaa,joten sinne sitten mennään 15.päivä. Pentujatkokurssikin piti alkaa nyt sunnuntaina,piti peruuttaa sekin,uusi on luvassa parin kuukauden päästä,sinne sitten varattiin jo paikka.

Kysyn vaan,kuka nyt pöllii lattialle pudonneet sukat ja muut vermeet ja ihan hiukan syö niitä, ja kuka nyt kiertyy kippuralle mun niskakuoppaan nukkumaan.. ei härdelliä uloslähtiessä,eikä kotiintullessa,mahtaako kukaan edes perata meen kukkapenkkejä pariin viikkoon,ja kuka nyt kattelee isännän kanssa nyrkkeilyä telkkarista,kysyn vaan..