Aatu-sun lempivehkees on nyt jortsassa..

 Voi-...kele,tottatosiaan,pallohullun pöhlötysväline lilluu nyt tuolla,ja tän pidemmällehän en mene...

  Ei siis kun hakeen tuolta rannankautta. Ja sinne mentiin niin,että ryteikkö lakosi,Aatu edellä,ja Oona perässä.  No-eihän se onnistunut,niinpä oli emännyksen pakko rämpiä veneeseen hakemaan pirunpalloa jortsasta,ihan meinasi vene keikata siinä touhussa,mutta mitäpä sitä ei tekisi koiruuksiensa edestä. Emännys huusi veneessä ja koirat haukku täysillä rannassa,mutta loppu hyvin ,kaikki hyvin.

Myös Oona löysi vedestä jotain hyvin mielenkiintoista.. Isäntä kun oli laittanut onkimansa kalat ämpäriin ,kävipä apajilla voro..

Ikinä ennen en ole nähnyt ,että koiraa noin kiinnostaa nuo veden elävät. Viekkaasti kävi Oona nappaamassa hauentapin,ja juoksi mokoma suussaan pitkin pihalääniä,paiskoi välillä pitkin pihaa kuin rukkasta,ja taas mentiin. Mentiin niinkauan kunnes hauentappi ilmeisesti puraisi Oonaa kuonoon. Siitä suivaantuneena neiti söi tältä silmät päästä,ja kun apuihin ehdittiin,oli repinyt puolen päätä ja söi parhaillaan hampaita. YÖK !! Aatukin kävi koittamassa tassulla ,mutta ei yltänyt yhtä iljettävään suoritukseen,sitäpaitsi siinähän olisi tassut likaantuneet,ja se ei ole kiva juttu ollenkaan.

Joten parasta olikin sitten nurtsilla loikoilu lämpimässä auringonpaisteessa. Ehkä pitää madottaakin nyt nuo molemmat ihan varmuudenvuoksi vähän järeemmällä matokuurilla.

   Taitaa olla muuten persvillojen takaisinpaluu,joten kohta taas liehuu...