Lauantaina AATU alias Piipparainen täyttää 6-v !! Onnittelut KOKO CIMILLAN G-PENNUILLE !!

Ihan pikkuisena poikana

..ja vähän isompana..

On vaan tullut vähän heikosti nyt kuvattua,siksi kuva viimevuodelta. Mutta eipä tuo ole miksikään tuosta muuttunut,paitsi viisaammaksi ,ja omahan on aina se kaikkein kaunein ja viisain,niin se vaan on,ja niin sen täytyykin olla.

Ensi viikonloppuna sitten lähdetään Oonan kanssa Kähjä-ja Rähjä-matkojen viikonloppulomalle Etelä-Suomeen. Aiheesta sain eilen ilokseni oikean sähköpostivarmennuksen.  Palvelu ko.firmassa on aivan omaaluokkaansa,nouto tapahtuu lauantaina kotiovelta n. klo 7.00 ,kotiinpalautus tapahtuu sunnuntaina tarkemmin määrittelemättömänä ajankohtana. No,tosin eipä ole kiirekään,onneksi on vielä maanantaina lomapäivä,senverran voi reissussa rähjääntyä.

Matkan kesto yhteensuuntaan on noin 3 tuntia,286 km. Majoituspaikkana on Rantasipi Sveitsi Hyvinkäällä,ja matka tapahtuu hyvin korkeatasoisella kuljetuskalustolla.

Tapahtumia viikonloppuun mahtuu kosolti,alkaen Hyvinkään Tahkon järjestämästä pikkujoulusessiosta . Myös koiranäyttelyä on luvassa,tästä olisi kennelliiton pitänyt lähettää eri postilla ohjeet ja materiaalit.  hakaneula ei kuulu lähetykseen,joten se pitää muistaa pakata mukaan. Outo firma kyllä tuo.

Riehakkaaksi lopuksi Kähjä-ja Rähjä matkat toivottaa ikimuistoista reissua. Hyvin todennäköistä on ,että sitä se tulee olemaankin..

Voitte varmaan arvata kuka on tämän saamani sähköpostin takana,eli Kähjä-ja Rähjä-matkojen toiminnanjohtaja.....

vinkvink-kuvassa esiintyvä pikkupentunen liittyy tähän matkafirman toiminnanjohtajaan....