...ja sen aiheuttaja...
  2054451.jpg
    ...on tässä....
 Koska keli oli koko päivän ollut ihan hirveä, mietittiin sitten vähän,mitäs kivaa keksittäis.
Ei kun Sirkku kylään ihan kahdestaan pikku-Nitron kanssa. Ekan kerran,kun Nitro ja Aatu kohtasivat,oli vallalla vähän outo olo,Aatua kun ei olisi sitten voinut vähempää kiinnostaa koko otus. Nitro oli täysin ilmaa.En sitten tiedä,tekikö Aatu näin selväksi asemansa tämän lauman johtajana,vai mikä lie ollut.Eihän lauman vanhimman protokollaan nyt sentään sovi yltiöpäisesti riehua.

Nyt sentään Aatu mielsi tämän koiraolennoksi ja intoutui jopa leikkimään oikein kunnolla. Vaan jos sanan mahti olisi Aatulla ollut,olisi Sirkkua kohdannut varsinainen kysymysten tulva.Alkaen perimmäisistä filosofisista probleemoista,että mikä tämä tyyppi on ? Ja missäs on Elmo ??
2054463.jpg
 Nitro vahtii..
2054468.jpg
 ..ja Aatu antaa oppitunnin sopivista pissapuista..
2054477.jpg
 Että voi gööttilapsi näyttää pikkupupulta..
2054483.jpg

2054498.jpg
  sitten alkoi vauhdin hurma,ihan hulluna Aatu paineli pitkin pihaa,yli hiekkaläjän ja taas uudelleen..
2054495.jpg
 hurjaa vaanintaa..
2054491.jpg
 varsin pätevännäköiset pihavahdit rekisteröivät jokaikisen liikkeen pihassa
2054501.jpg
  ja just,kun toinen alkoi hiffata Aatun selityksiä niistä sopivista pissapuista,tuli Sirkku ja nappas pikkuäijän kiinni ja vei kotiin.
Seuraavaksi sitten katsotaan,miten Elmo,Nitro ja Aatu toimii kolmestaan yhdessä.Mielenkiintoiseksi kuvion tekee se,että Aatu tuntee olevansa järjestyspoliisi,joka pitää porukan kurissa ja nuhteessa  kun
 riehuminen yltyy tiettyynpisteeseen. Tämä pätee etenkin Elmoon,pikkuveijari rehatkoon miten
 tykkää,luulisin. Kuitenkin tämän lauman hierarkia on niin selvä,kun voi olla ,niin,että eiköhän siitäkin selvitä.Elämme mielenkiintoisia aikoja...
Kuvat eivät ole ihan parasta laatua,kun tämäkään göötinpoikanen ei välitä pysyä kauaa paikoillaan,mikä lieneekin vallan yleinen ilmiö . Aatu muuten riekkui ylhäisessä yksinäisyydessään lelujensa kanssa vierailun jälkeen tunnin verran,ja ymmärtää hyvin nyt ne Elmon silmien punotukset ensinalkuun.. Vaan nyt on aika rauhallinen koiruus täällä tuolin alla. Näin sitä saadaan sadepäivistäkin ihan mukavia..