Ja täällä vaan jatkuu meno samanlaisena. Oona nukkuu yöt läpeensä,nyt en kuullut sen liikkuvan edes pissalle,enkä myöskään löytänyt lätäkköä mistään lehdestä. Tosin käytin sen pissalla 11 jälkeen illalla ulkona,kakkaskin silloin,ulos. Aamulla 7 aikaan se kömpi pedistään tervehtimään väen ,tai toisin sanoen syömään yövermeet päältä,ja varpaat jaloista.

Eilen vähän treenattiin koirien jättämistä kotiin keskenään,onhan Aatun tuki iso asia. 10 minuutin päästä kun tulin takasin,istui pentuaitauksen takana kaksi gööttistä varsin tomerannäköisenä,ääntäkään en kuullut. Asiaan varmaan vaikuttaa se,että Aatu ei yksinollessaankaan metelöi.Toivotaan,että opettaa saman myös Oonalle.

Vähän alkuun ajattelin,kun ainoa pentu tuo pentueessa oli,että mitenkä arka tuo on,mutta ei ole.Eilen nukahti keittiön kynnykselle,ja tyhjensin astianpesukonetta sun tein muita hommia kera kolinoiden,vaan eipä häirinnyt neitiä,joka veteli sikeitä .

Aatukaan ei ole pahasti stressaantunut,ja ihme kyllä Oona ei ihan hirveesti käy siihen kiinni. Eilen yritti vähän sitkeemmin,mutta näyttää riittävän kun Aatu luo paheksuvan katseensa. Huomiota Aatu vaatii kyllä enemmän kuin ennen,kuoputtaa itsensä herkemmin rapsutettavaksi ja tämän tämmöistä,vähän tämä on kuin ihmissisarusten välisissä suhteissakin,eihän vanhempaa sovi sivuuttaa sielläkään.

Joten meillä näyttää nyt suurimmat ongelmat olevan sellaisia,kuin,että miten pukea vaatteet niin,ettei pikkuhaukku revi housuja kappaleiksi,tai sukkia päreiksi tai varpaita  jaloista . Sohvan kulmaa yritettiin eilen tuhota ja mun crockseja myös. Tuntuu olevan kenkiin menevää lajia. Joten tuntuu ihan tuollaiselta ihan tavalliselta pikkuvekaran touhulta tuo. Jännityksellä odotan ensiviikkoa,kun töihin menen,mitä tuo saa aikaan täällä,mutta se jää sitten nähtäväksi,nyt vaan pitää miettiä tarkkaan eliminoitavat kohteet...

Että nää voi olla sitten suloisia,kun ne nukkuu-onhan ne nyt muutenkin..